Existeixen aliments, que penses que són bons però que no ho són…

1 Les begudes energètiques:

Com el powerade, te tendència atacar els ossos, per això no cal en consumir regulariament. Millor veure molta aigua, el teu cos depèn de l’aigua per sobreviure. Cada cèl·lula, teixit i òrgan en el seu cos necessita aigua per funcionar. Per exemple, el cos utilitza l’aigua per mantenir la seva temperatura, eliminar el polo deixalles, i lubricar les articulacions. L’aigua és necessària per a la bona salut general.

2 Les begudes ensucrades:

Cal tambe evitar els sodas (begudes ensucrades) com la Cocacola, Ice Tea… Si eliminem les begudes ensucrades podem reduir molt el risc d’obesitat, sobrepès i diabetis. 

3 Cereals per a esmorzar:

no ens sacien i n’hem de menjar més quantitat i, per tant, més sucres. Si us fixeu en els envasos, les racions que recomanen són de 30-40 g, quan realment el que equival a una ració és 60-80 g. Si coneixeu algú que prengui els especials per a dieta o el superintegrals, digueu-li que miri l’etiqueta del seu producte i d’un altre d’herbodietètica o de supermercat ecològic sense sucre. El temps que trigarà a agafar-li gana després d’haver-ne menjat d’un tipus o d’un l’altre variarà considerablement.

4 Hamburgueses:

La majoria d’hamburgueses, són un producte molt processat, gairebé sense qualitats nutritives i plenes de colorants, aromes, emulsionants i conservants.